Medlem af Rejsegarantifonden 2441

BARCELONA
- Grupperejser til Barcelona

------------------------------------------------------------------------------------------
Rejsemægleren har megen erfaring i at arrangere alle former for grupperejser, studieture og skolerejser, både for skoler, gymnasier, firmaer, institutioner m.v. til Barcelona.

Vi kan planlægge jeres grupperejse, så den bliver lige efter jeres ønsker og stadig til en rigtig fornuftig pris. Vi kan tilbyde transport til Barcelona med både fly og bus.

Klik på "TILBUD ØNSKES" og modtag et tilbud på netop den rejse I ønsker.

------------------------------------------------------------------------------------------
Hvis kombinationen af storby og strandliv lyder som den perfekte ferie for jer, er Barcelona et godt bud på en feriedestination.

Barcelona er en by, der er ideel for grupperejser og studieture, da byen indbyder til at gå på opdagelse i de lokale gader, se den flotte arkitektur eller bruge en eftermiddag ved stranden.

Af "must-see" seværdigheder bør nævnes Antoni Gaudis mesterværk Sagrada Familia - kirken er en af Barcelonas højeste bygninger, og I vil have udsyn til det meste af byen derfra. Park Güell er også et besøg værd, her kan I opleve gøglere og musikere, som underholder turisterne. Er man fodboldinteresseret skal turen gå til FC Barcelonas hjemmestadion Camp Nou, hvor alle trofæerne kan ses på nært hold.

Barcelona er især kendt for Rambla'en, der blandt andet byder på madmarkedet, La Boqueria. Udover La Rambla findes der mange andre fascinerende pladser i den gamle gotiske bydel. Snyd ikke jer selv for Placa de Sant Josep Oriol og Placa Reial, hvor Barcelonas pulserende liv mærkes. Når enten frokosten eller aftensmaden skal indtages, bør I finde en af de lokale restauranter eller caféer, hvor der serveres lokale oste, pølser, vine eller den klassiske spanske paella.

PRISGARANTI:
Vi tilbyder PRISGARANTI således at vi altid kan tilbyde samme rejse til samme pris eller billligere and andre rejsebureauer!

KVALITETSGARANTI:
Vi tilbyder KVALITETSGARANTI. Vi følger gruppen hele vejen fra første kontakt til opfølgning efter rejsen er gennemført. Vi samarbejder med gode, pålidelige partnere på alle vores rejsemål, vi har 24timers nødtelefon og hjælper altid ved problemer! Vi holder gerne et rejseforedrag for jeres gruppe før afrejse, og svarer altid hurtigt på både telefon og mail.

Vi kan også tilbyde grupperejser til andre storbyer, såsom:
Prag
Berlin
London
Rom
Krakow
Amsterdam
Bruxelles
Madrid
Aktiv ferie

Kontakt os straks ved at udfylde vores "TILBUD ØNSKES" kupon, eller anvend
e-mail: rejsmed@rejsemaegleren.dk eller telefon: 40 55 75 66.Barcelona Gaudi Parken
PRISEKSEMPEL

Meget billige flyrejser til Barcelona!

Rejsemægleren kan tilbyde flyrejse til Barcelona indeholdende flybillet t/r (direkte fly fra Kastrup Lufthavn) samt 2 overnatninger på navngivet hotel inkl. morgenmad. Ekstra nat for kr. 245,00.

Fra kun kr. 1.995,- pr. person

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET KONKRET TILBUD


Barcelona La Sagrada Familia


Medlem af "Rejsegarantifonden" med godkendelsesnummer 2441
Copyright © Rejsemægleren A/S, Kongshøjvej 45, 9210 Aalborg S.Ø., Danmark
Telefon: 40557566
[Email]