Medlem af Rejsegarantifonden 2441

DRESDEN
- Rejser til Dresden


HVER ENESTE DAG

Hver eneste dag kan du komme med Rejsemægleren til Dresden, enten med fly, tog, bus eller kørselv. Klik på "tilbud ønskes" og udfyld denne kupon og vi vil hurtigst muligt sende et godt tilbud til dig.


------------------------------------------------------------------------------


Rejsemægleren tilbyder rejser til både Berlin og Dresden, såvel som mindre steder i Tyskland. Vi udbyder mange forskellige servicer, der vil gøre dit ophold i Tyskland nemmere og mere spændende.

Tysklands hovedstad, Berlin, er en spændende og fascinerende by for både gamle og unge. Efter muren, der delte Øst- og Vestberlin, faldt, er Berlin blevet omarrangeret på helt fantastisk vis. Byen strækker sig nordpå og sydpå langs floden Spree, der løber gennem de storslåede parkområder, der udgør en trediedel af hovedstadsområdet. Berlin vil fornøje dig med alle dens seværdigheder og Brandenburger Tor, Alexanderpladsen, en række pæne bymuseer og det nye parlament. Derudover er Berlin et sted, hvor man kan finde mange smarte barer og fashionable tøjbutikker.

Dresden ligger i Elbens øvre dal og er hovedby i forbundsstaten Sachsen. På grund af dens arkitektur og rige museer bliver Dresden ofte kaldt Elbens Firenze. Det meste af byens historiske centrum blev ødelagt i 1945, og efter genforeningen af Tyskland er der blevet udført meget restaureringsarbejde i Dresden. Den barokke by, der er næsten 800 år gammel, skal atter blive det, den altid har været: et centrum for kultur og kunst.

Jeg vil gerne modtage et uforpligtende tilbud på følgende:


Navn:
E-mail:
Rejsemål:
Afrejseby:
Afrejsedato:
Hjemrejsedato:
Antal personer:
Hotel standard:
Transport:
Andet:
Modtage vores nyhedsmail:
Dresden efter mørkeSUPER TILBUD!

Busrejse til Berlin


Hele året, busrejse + 2 nætter på hotel fra kun kr. 995,-

KONTAKT OS FOR ET KONKRET TILBUD


Dresden ved nattetid


Medlem af "Rejsegarantifonden" med godkendelsesnummer 2441
Copyright © Rejsemægleren A/S, Kongshøjvej 45, 9210 Aalborg S.Ø., Danmark
Telefon: 40557566
[Email]