Medlem af Rejsegarantifonden 2441

PRAG
- Grupperejser til Prag

Rejsemægleren har megen erfaring i at arrangere alle former for grupperejser, studieture og skolerejser, både for skoler, gymnasier, firmaer, institutioner m.v. til Prag

PRISGARANTI:
Vi tilbyder PRISGARANTI således at vi altid kan tilbyde samme rejse til samme pris eller billligere and andre rejsebureauer!

KVALITETSGARANTI:
Vi tilbyder KVALITETSGARANTI. Vi følger gruppen hele vejen fra første kontakt til opfølgning efter rejsen er gennemført. Vi samarbejder med gode, pålidelige partnere på alle vores rejsemål, vi har 24timers nødtelefon og hjælper altid ved problemer! Vi holder gerne et rejseforedrag for jeres gruppe før afrejse, og svarer altid hurtigt på både telefon og mail.

Vi har igennem flere år arrangeret grupperejser til alle Europas storbyer, såsom:
Prag
Berlin
London
Rom
Krakow
Amsterdam
Bruxelles
Barcelona
Madrid
Aktiv ferie

Vi kan planlægge jeres grupperejse, så den bliver lige efter jeres ønsker og stadig til en rigtig fornuftig pris. Vi kan tilbyde transport med både fly, tog og bus. Da vi har rigtig mange grupper afsted med bus, så kan vi tilbyde samkørsel med andre grupper, da det vil medføre en markant lavere pris.

Kontakt os straks for et ekstra godt tilbud!

I Prag samarbejder vi med Det Skandinaviske Hus, hvilket bevirker at vi kan tilbyde alle former for moderne faciliteter. Her er der et stort, yderst præsentabelt, konferencelokale med plads til 50 personer. Lokalet er desuden udstyret med video, tv og projektorer og der kan bestilles mad og drikke i forbindelse med brug af lokalet.

Desuden kan vi tilbyde alle former for foredrag, både i konferencelokale og ude på virksomheder, skoler, offentlige institutioner eller lign. Det kunne eksempelvis være besøg på gymnasium eller foredrag om forholdene i en tjekkisk fagforening.

Rejsemæglerens samarbejdspartnere i Tjekkiet/Prag har skandinavisk talende personale og er derfor behjælpelige med alle former for forespørgsler der måtte opstå før og under opholdet, ligesom der kan tilbydes mere almindelige ture, såsom byrundtur i Prag eller en bådtur med spisning på floden Moldau.

Vi kan ligeledes arrangere grupperejser til vores andre destinationer.

Hvis I vælger at lade Rejsemægleren arrangere jeres grupperejse til Prag, så er der alle muligheder for, at turen bliver en succes.

Jeg vil gerne modtage et uforpligtende tilbud:


Navn:
E-mail:
Rejsemål:
Afrejseby:
Afrejsedato:
Hjemrejsedato:
Antal personer:
Hotel standard:
Transport:
Andet:
Modtage vores nyhedsmail:

Grupperejser

Vores destinationer


Medlem af "Rejsegarantifonden" med godkendelsesnummer 2441
Copyright © Rejsemægleren A/S, Kongshøjvej 45, 9210 Aalborg S.Ø., Danmark
Telefon: 40557566
[Email]