HJEM
- Forside

BESTILLING
- Tilbud ønskes

TILBUD
- Bedste tilbud

REJSEMÅL
- Amsterdam
- Barcelona
- Berlin
- Budapest
- Dresden
- Krakow
- Lissabon
- London
- Madrid
- Paris
- Prag
- Rom
- Stettin
- Teplice
- Warszawa
- Wien

KRAKOW
- Flyrejse
- Busrejse
- Kørselv

- Grupperejse
- Skolerejse
- Firmarejse

- Information
- Hotel
- Lejlighed
- Ture i Krakow

OM OS
- Kontakt os
- Firmaprofil
- Sikkerhed
- Betaling
- Betingelser

ANDET
- Transport
- Forsikring
- Links
Medlem af Rejsegarantifonden 2441

KRAKOW
- Information om Krakow

Krakow var i over et halvt årtusinde den royale hovedstad i Polen, Byen har været vidne til mere historie end nogen anden polsk by. Den slap nådigt igennem 2. verdenskrig uden at blive ødelagt, så man kan stadig se en rigdom af gammel arkitektur fra mange forskellige perioder. På trods af dette er Krakow ikke en kedelig by men i stedet fyldt med liv, karakter og sjæl. Omringet af grønne områder, er den Gamle Bydel yderst charmerende med dens mange spir og tårne, historiske bygninger, museer og kirker. Besøg byen og oplev atmosfæren.

60 km vest for Kraków ligger byen Oswiecim. Byen er en middelstor industriby og som sådan ikke nogen normal attraktion. Ikke mange vil genkende det polske navn for byen, men det tyske navn, Auschwitz, vil nok få de fleste til at genkalde uhyggelige billeder fra en af 2. verdenskrigs mest bestialske forbrydelse. I Auschwitz lå nazisternes største koncentrationslejr og i 1945 ødelagde nazisterne dele af lejren før de flygtede. Det tilbageværende af denne dødslejr er dog nok til at forstå hvor omfangsrig holocaust har været.


Polen:
Polen er over 7 gange så stort som Danmark og har en befolkning på ca. 38 mio mennesker. Hovedstaden hedder Warszawa og har godt 1,6 mio indbyggere. Byen er beliggende ved Polens vigtigste vandvej Wisla floden, der forbinder de fleste af de store polske industrielle og økonomiske centre. Warszawa er en stor by hvis areal dækker næsten 500 km2.

Pas:
Danske statsborgere skal medbringe gyldigt pas for at kunne indrejse i Polen. Der er ikke krav om, at passet skal have en bestemt gyldighedsperiode udover udrejsedato fra Polen.

Børn skal have selvstændigt pas fra og med det fyldte 16. år for at kunne indrejse i Polen.

Hvis man ikke er dansk statsborger anbefales det at rette henvendelse til Polens ambassade i København med henblik på at få oplyst, hvorvidt man skal have visum i forbindelse med rejse til Polen.

Bil:
Ved kørsel i Polen skal bilens originale registreringsattest medbringes. Derudover tilrådes det fortsat at medbringe grønt forsikringskort som bevis for, at der er tegnet ansvarsforsikring for bilen.
Kontakt os for at få flere informationer!
PolenKrakow


Medlem af "Rejsegarantifonden" med godkendelsesnummer 2441
Copyright © Rejsemægleren A/S, Kongshøjvej 45, 9210 Aalborg S.Ø., Danmark
Telefon: 40557566
[Email]