Medlem af Rejsegarantifonden 2441

PRAG
- Togrejser til Prag


Rejsemægleren kan hver dag tilbyde togrejser til Prag fra alle stationer i Danmark.

Bestil i god tid og opnå den billigste pris !

På alle afgange til Prag er der et bestemt antal billige billetter. Disse sælges til dem der bestiller først. Rejsemægleren har gennem mange år samarbejdet med togselskabet og vi har derfor gode kontakter som hjælper os med at skaffe de billigste billetter. Vi kan ikke garantere disse billige billetter, men oftest lykkes det at skaffe dem.

Togrejse er en meget behagelig rejseform. Der er frihed til at gå rundt og bevæge sig samt muligheden for at nyde noget at drikke fra togets eget udvalg.

I toget er der tilkoblet en spisevogn, hvor man kan nyde et måltid mad samt hygge sig ved borde.

Afrejse fra Danmark sker oftest om morgenen og ankomst i Prag er om aftenen, samt ligeså på hjemrejsen. Ved ankomsten i Prag kan Rejsemægleren tilbyde afhentning af chauffør, som vil køre gæsterne til det valgte overnatningssted.

Rejsemægleren tilbyder også rundture og arrangementer med dansktalende guider.KONTAKT OS STRAKS FOR ET GODT TILBUD:


Navn:
E-mail:
Rejsemål:
Afrejseby:
Afrejsedato:
Hjemrejsedato:
Antal personer:
Hotel standard:
Transport:
Andet:
Modtage vores nyhedsmail:


------------------------------------------------------------------------------------------ Prag er stadigvæk en af de mest populære rejsedestinationer i Europa på grund af beliggenhed og billige priser, samt byens smukke fremtoning og charme.

Karlsbroen

Rejsemægleren kan sammensætte din ferie, som du ønsker. Vi tilbyder alle former for hoteller og lejligheder i Prag, rangerende fra billige hostels til romantiske overnatninger på gamle slotte i det tjekkiske landskab.

I Prag har vores samarbejdspartner eget kontor, hvor det skandinavisk talende personale altid vil være behjælpelige, hvis der opstår problemer under rejsen.

Ligeledes har vi et samarbejde med Det Skandinaviske Hus i Prag, hvor der er mulighed for at deltage i de begivenheder, der arrangeres her.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET KONKRET TILBUD!

SUPER TILBUD!

Meget billige flyrejser til Prag!

Rejsemægleren kan tilbyde flyrejse til Prag indeholdende flybillet t/r (direkte fly fra Kastrup Lufthavn) samt 2 overnatninger på navngivet hotel inkl. morgenmad. Ekstra nat for DKr 195,00.

Fra kun kr. 1.695,- pr. personFolkets Hus


Medlem af "Rejsegarantifonden" med godkendelsesnummer 2441
Copyright © Rejsemægleren A/S, Kongshøjvej 45, 9210 Aalborg S.Ø., Danmark
Telefon: 40557566
[Email]