Medlem af Rejsegarantifonden 2441

PRAG
- Rejser til Prag

HVER ENESTE DAG

Hver eneste dag kan du komme med Rejsemægleren til Prag med fly, tog, bus eller kør-selv. Klik på "tilbud ønskes" og udfyld denne kupon og vi vil hurtigst muligt sende et godt tilbud til dig.


------------------------------------------------------------------------------

PRAG GRUPPEREJSER

Rejsemægleren har megen erfaring i at arrangere alle former for grupperejser, både for folkeskoler, gymnasier, højskoler, firmaer, foreninger m.v.

Vi kan tilbyde samkørsel


Kontakt os straks for et ekstra godt tilbud!

I Prag samarbejder vi med Det Skandinaviske Hus, hvilket bevirker at vi kan tilbyde alle former for moderne faciliteter. Her er der et stort, yderst præsentabelt, konferencelokale med plads til 50 personer. Lokalet er desuden udstyret med video, tv og projektorer og der kan bestilles mad og drikke i forbindelse med brug af lokalet.

Desuden kan vi tilbyde alle former for foredrag, både i konferencelokale og ude på virksomheder, skoler, offentlige institutioner eller lign. Det kunne eksempelvis være besøg på gymnasium eller foredrag om forholdene i en tjekkisk fagforening.

Rejsemæglerens samarbejdspartnere i Tjekkiet/Prag har skandinavisk talende personale og er derfor behjælpelige med alle former for forespørgsler der måtte opstå før og under opholdet, ligesom der kan tilbydes mere almindelige ture, såsom byrundtur i Prag eller en bådtur med spisning på floden Moldau.

Vi kan ligeledes arrangere grupperejser til vores andre destinationer.

Hvis I vælger at lade Rejsemægleren arrangere jeres grupperejse til Prag, så er der alle muligheder for, at turen bliver en succes.

-----------Jeg vil gerne modtage et tilbud:


Navn:
E-mail:
Rejsemål:
Afrejseby:
Afrejsedato:
Hjemrejsedato:
Antal personer:
Hotel standard:
Transport:
Andet:
Modtage vores nyhedsmail:

------------------------------------------------------------------------------------------ Prag er stadigvæk en af de mest populære rejsedestinationer i Europa på grund af beliggenhed og billige priser, samt byens smukke fremtoning og charme.

Men Tjekkiet er mere end bare Prag, og det kan derfor varmt anbefales at kombinere sin ferie med et besøg på landet, såsom Cesky Krumlov, Samopse eller Karlovy Vary.

Cesky Krumlov
Rejsemægleren kan sammensætte din ferie, som du ønsker. Vi tilbyder alle former for hoteller i Tjekkiet, rangerende fra billige hostels til romantiske overnatninger på gamle slotte i det tjekkiske landskab.

I Prag har vores samarbejdspartner eget kontor, hvor det skandinavisk talende personale altid vil være behjælpelige, hvis der opstår problemer under rejsen.

Ligeledes har vi et samarbejde med Det Skandinaviske Hus i Prag, hvor der er mulighed for at deltage i de begivenheder, der arrangeres her.

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET KONKRET TILBUD!

SUPER TILBUD!

Meget billige flyrejser til Prag!

Rejsemægleren kan tilbyde flyrejse til Prag indeholdende flybillet t/r (direkte fly fra Kastrup Lufthavn) samt 2 overnatninger på navngivet hotel inkl. morgenmad. Ekstra nat for DKr 195,00.

Fra kun DKr. 1.495,- pr. personSkr. Vitus Katedralen i Prag

Medlem af "Rejsegarantifonden" med godkendelsesnummer 2441
Copyright © Rejsemægleren A/S, Kongshøjvej 45, 9210 Aalborg S.Ø., Danmark
Telefon: 40557566
[Email]