HJEM
- Forside

BESTILLING
- Tilbud ønskes

TILBUD
- Bedste tilbud

REJSEMÅL
- Amsterdam
- Barcelona
- Berlin
- Budapest
- Dresden
- Krakow
- Lissabon
- London
- Madrid
- Paris
- Prag
- Rom
- Stettin
- Teplice
- Warszawa
- Wien

TEPLICE
- Information
- Hotel
- Seværdighed

OM OS
- Kontakt os
- Firmaprofil
- Sikkerhed
- Betaling
- Betingelser

ANDET
- Transport
- Forsikring
- Links
Medlem af Rejsegarantifonden 1488

TEPLICE
- Seværdigheder i Teplice


Teplice er et af de ældste, men også mest moderne kursteder i Europa. Allerede for 2.000 år siden kendte man til Teplice-dalens helbredende kilder, idet der er gjort fund af romerske og keltiske mønter i området. Senere blev området beboet af slaviske stammer, som også benyttede de helsebringende kilder. I nyere tid har folk fra alle dele af Europa valfartet til kurbadene i Teplice. Teplices storhedstid som kurby var fra 1800-tallet og indtil 2. Verdenskrigs slutning. Efter 2. Verdenskrig, hvor Tjekkoslovakiet blev kommunistisk, gik byen i forfald og mistede en del af sin charme. Efter kommunismens fald har Teplice imidlertid genrejst sig som kurby. Og da ikke alle igen har fået øjnene op for byens potentiale, er det et billigt sted at tage på kurophold.

Mineralvandet i kurbadene indeholder flour samt en stor mængde sporstoffer og ædelmetaller, hvorved vandet har en positiv effekt på sygdomme i blodomløbet, bevæge- og nerveapparatet. Den vigtigste kurbehandling er varme bade og bevægebehandling i varmt mineralvand.

Ikke langt fra Teplice findes en række fine udflugtsmål. Bl.a. Duchov-slottet, hvor Casanova har boet i en periode af sit liv, cistercienser klosteret Osek med en UNESCO beskyttet romansk læsepult, fæstningsanlægget Theresienstadt, der tjente som fængsel og jødisk ghetto under 2. Verdenskrig.


Medlem af "Rejsegarantifonden" med godkendelsesnummer 1488
Copyright © Rejse-mægleren, Braadalvej 2, 9210 Aalborg S.Ø., Danmark
Telefon: 40557566
[Email]