Medlem af Rejsegarantifonden 2441

TRANSPORT

FLY, CHARTER & STORBYFERIE
Rejsemægleren har direkte adgang til reservation af flybilletter i hele Europa, og vi råder over up-to-date prisdatabaser, der sikrer, at vi altid kan tilbyde konkurrencedygtige priser.

Som de fleste har erfaret, kan der være stor forskel på priserne på flybilletter. Ikke alene fra selskab til selskab - men i høj grad også afhængigt af rejsedage og rejsens varighed kan der være mange penge at spare. Det ved vi en hel masse om, og vi har tid og lyst til altid at finde den rigtige kombination, der sikrer den bedste forbindelse til den bedste pris.

Den viden bruger vi også til at sammensætte storbyferier, der arrangeres på helt individuel basis og lige efter kundens ønsker. Derfor udgiver vi ikke et standardprogram over disse arrangementer, der typisk kan gå til Prag, Berlin eller hvor man nu kunne tænke sig at tage hen et par dage eller på en forlænget weekend. Og priserne kan f.eks. godt begynde ved et par tusinde kroner.

TOGREJSER
Rejsemægleren tilbyder togbilletter til alle destinationer. Vi kan tilbyde billetter på både 1. og 2. klasse, samt liggevogne, spisevogne m.v.

BUSREJSER
Rejser med bus er populære. På en moderne busrejse har man alle oplevelserne lige uden for vinduerne, og de moderne busser lader intet tilbage med hensyn til komfort og behagelighed.

KØR-SELV-FERIER
Hvis man vælger at benytte egen bil i ferien, står alle muligheder åbne. Pak bilen med familien og det nødvendige udstyr og så af sted! Nu bestemmer man selv, hvad man vil og i hvilket tempo. Ruten og oplevelser bestemmer man helt selv, og hvis man har lyst, så kan man planlægge fra dag til dag. Overnatninger kan man finde undervejs på kroer, små hoteller eller hos private. På den måde kommer man jo også i kontakt med lokalbefolkningen. Er man ikke helt så dristig, hjælper vi meget gerne med at planlægge nogle faste holdepunkter på turen, f.eks. nogle af overnatningsstederne undervejs.Kontakt Rejsemægleren og hør nærmere om vores rejser til de europæiske storbyer!!


fly

DESTINATIONER

Vores destinationer

Medlem af "Rejsegarantifonden" med godkendelsesnummer 2441
Copyright © Rejsemægleren A/S, Kongshøjvej 45, 9210 Aalborg S.Ø., Danmark
Telefon: 40557566
[Email]